I iOS 8.3 ændrede Apple Emoji-tastaturet - eller smiley-tastaturet om man vil - i forhold til hvad vi har været vant til.

Blandt de nye ting er, at der er kommet flere forskellige symboler at vælge mellem - herunder mulighed for at vælge hudfarve på flere af ansigterne.

Emoji-vælgeren er lige som før inddelt i kategorier. I lighed med tidligere kan man skifte mellem kategorierne nederst, men man kan også bladre sig vej mellem dem ved at swipe til venstre eller højre.

Vil man modificere en emoji, som eksempelvis et ansigt, skal man holde fingeren nede på det og herefter vælge blandt de muligheder, der dukker frem. Det kunne være samme ansigt, men med forskellige hudfarver.

Det er ikke nok, at afsenderen har iOS 8.3. Modtageren skal også have det for at kunne se de nye symboler på sin iPhone. Understøtter modtageren ikke de nye emojis kommer der en firkant i stedet.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.