I og med Apples guldudgave af Apple Watch kræver en særdeles velpolstret tegnebog - uret koster $12.000 - er kreative folk allerede i gang med at skaffe sig et guldur på alternativ vis. Man kan eksempelvis gøre som i fyren i videoen herover, og finde spraydåsen frem. Det koster ganske få kroner at forvandle et Apple Watch Sport til et "guldur".

Vil man gå lidt mere grundigt til værks, er der i USA allerede urmagere og juvelerer, der tilbyder at forgylde Apple Watch. Det vil sige, lægge et tyndt lag ægte 24 karats guld på ens ur, så det i fremtoning ligner et ægte guldur. www.watchplate.com tilbyder at forgylde ens Apple Watch for $399 inklusive porto frem og tilbage. Golden Dreams går endnu en skridt videre. Her skal man ikke sende sit eget ur. De bestiller et ur, som de forgylder og sender til en. Noget nemmere, men til gengæld også dyrere. $4.200 koster det.

Under alle omstændigheder kan det altså lade sig gøre, at få noget der i hvert fald på overfladen lignet et ægte Apple Watch Edition guldur for en brøkdel af den pris, Apple tager. Bare fordi man er gangsta kan man jo godt være krejler... eller hvad?

Scroll ned for at se kommentarer