Der er rygter om, at Apple vil frigive en pressemeddelese i morgen, tirsdag, for at annoncere Apple Watch Series 6 samt en ny iPad. Det mener Jon Prosser, der er blevet kendt for at lække Apple-information på Twitter. Prosser kommer med ret præcise informationer, men det er langt fra altid, de rammer plet. Han er dog blevet et tilpas stort navn til, at man skal holde øje med hvad han laver. Prosser har siden starten af august hævdet, at Apple ville lancere en ny iPad samt Apple Watch Series 6 i den uge, hvor 7. september ligger. Morgendagens pressemeddelelse fra Apple, skulle være bekræftelsen på dette.

Apple press release is currently scheduled for Tuesday (September 8) at 9:00am EST — though, I should note that it’s not locked in until the press has been briefed, day of. I’ll tweet early that morning to update you if it changes.

Jon Prosser

Ikke alle er dog enige med Prosser i, at der bliver lanceret ny hardware i morgen. Mark Gurman - der tidligere skrev for 9to5mac, men nu arbejder for Bloomberg - mener at det er tid til at klappe hesten. Han maner til besindighed, da pressemeddelelsen ifølge ham ligesåvel bare kan være en annoncering af det kommende iPhone 12-event, der forventes afholdt i starten af oktober.

Hvem der har ret, finder vi ud af i morgen eftermiddag. Pressemeddelelsen skulle være skemasat til klokken 9:00 EST, hvilket er klokken 15:00 dansk tid.

Opdatering: Prosser tog fejl. Apples pressemeddelelse var en invitation til event den 15. september og ikke lanceringen af nye produkter i dag.