Der er rygter om, at Apple vil holde et event her i oktober oven på iPhone 13-eventet i sidste måned, hvor vi også fik nyt Apple Watch og nye iPads. Det vil muligvis allerede bliver på tirsdag i næste uge, altså den 12. oktober.

Hovedattraktionen på eventet skulle blive en redesignet high-end MacBook Pro i to størrelser: 14 tommer og 16 tommer. De vil få en kraftig M1X-systemchip, der blandt andet understøtter mere RAM. De vil muligvis også få skærme baseret på samme Mini-LED-teknologi, som i de nyeste iPad Pro'er. Det betyder højere opløsning og en mere lysstærk skærm. Sidst men ikke mindst vil de få flere porte, samtidig med at Touch Bar'en forsvinder.

Herudover skulle der komme en redesignet Mac Mini, der ligeledes vil være målrettet prosegmentet. Den skal erstatte den nuværende Intel Mac Mini, og ikke den M1-baserede model, som Apple lancerede sidste år. Den vil også få M1X-chip og flere porte.

Sidste hardware-nyhed på eventet skulle blive AirPoids 3. generation. De vil komme til at ligne AirPods Pro og få et nyt ladeetui. De vil få en bedre trådløs chip og understøtte standard Qi-opladning.

Det forventes også, at Apple bruger eventet til at frigive macOS Monterey, det nye styresystem til Mac'en, samt kommer med en lanceringsdato for Apple Watch Series 7, der blev vist frem i sidste måned uden at Apple kommer nogen lanceringsdato.