Alle de tre iPhones der forventes lanceret til efteråret vil få et kamera med 12 megapixels på forsiden. Til sammenligning har de nuværende iPhones et frontkamera på 7 megapixels. Det er Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der mener dette. Efterfølgerne til iPhone Xs og iPhone Xs Max vil desuden få et bagkamera med tre linser, hver på 12 megapixels: En telefoto-linse, en vidvinkel-line og en super vidvinkel-linse. Den sidste er en tilføjelse i forhold til de nuværende iPhones.

Ifølge oplysningerne vil super vidvinkel-linsen samt linsen på forsiden bliver dækket af en ny type sort coating, der vil gøre at disse linser bliver "usynlige" eller falder mere i et med resten af overfladen.

Billedet øverst er af kameraet i iPhone X. Det forventes at Apple anvender et andet design i årets nye iPhones forde de som sagt får tre linser istedet for to.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.