Alle de tre iPhones der forventes lanceret til efteråret vil få et kamera med 12 megapixels på forsiden. Til sammenligning har de nuværende iPhones et frontkamera på 7 megapixels. Det er Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der mener dette. Efterfølgerne til iPhone Xs og iPhone Xs Max vil desuden få et bagkamera med tre linser, hver på 12 megapixels: En telefoto-linse, en vidvinkel-line og en super vidvinkel-linse. Den sidste er en tilføjelse i forhold til de nuværende iPhones.

Ifølge oplysningerne vil super vidvinkel-linsen samt linsen på forsiden bliver dækket af en ny type sort coating, der vil gøre at disse linser bliver "usynlige" eller falder mere i et med resten af overfladen.

Billedet øverst er af kameraet i iPhone X. Det forventes at Apple anvender et andet design i årets nye iPhones forde de som sagt får tre linser istedet for to.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.