Efter lanceringen af den nye iMac i farver, kunne man måske godt tænke sig, at Apple udbredte konceptet til deres bærbare computere også. Ikke at der ikke har været lidt farver de eneste år så som rosegold etc., men det er jo ikke rigtige farver. Et nyt rygte peger på, at det lige præcis er det, Apple er ved at gøre. Altså at lancere nye MacBooks i farver.

Det er YouTube'eren Jon Prosser fra Front Page Tech, der har fået nye oplysninger af den samme kilde, der i sin tid fortalte Prosser at Apple ville lancere iMacs i farver. Denne gang er kilden lidt mere kryptisk, og har bare sendt Prosser et gammelt billede, fra dengang Apple lancerede iBook G3 i farver. Hertil tilføjer kilden, at vedkommende har set en blå MacBook, som ser helt fantastisk ud.

Måske genoplives MacBook'en - altså uden Pro og Air

Kilden nævner "MacBooks", så det er ikke til at vide, om det er MacBook Air eller MacBook Pro, der er tale om. Der er selvfølgelig også den mulighed, at Apple genopliver MacBook'en, som ellers blev pensioneret for et par år siden. Uanset hvad navnet så er, så tyder det altså på, at Apple følger op på de farverige iMacs og lancerer lige så farverige MacBooks. Formodentligt i præcis de samme farver som iMac'en.

Der er ikke nogen tidshorisont nævnt, så de kan lige så godt komme i år som næste år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.