Fans af iPhonens skærmhak kan godt begynde at glæde sig, for der er massive rygter om at den kommende MacBook Pro for et tilsvrende skærmhak øverst i skærmen. Rygterne startede allerede for flere måneder siden uden at ret mange tog dem synderligt alvorligt, men her den seneste uge har de taget fart taget fart. Blandt andet hævder en bruger på et kinesisk socialt medie, at vedkommende har set indpakningen af MacBook Pro'en, og at der af denne fremgår et skærmhak. På indpakningen bruger Apple et baggrundsbillede på skærmen, der er sort i toppen, således ar skærmhakket næsten ikke er til at se. Men det er der altså.

Skærmhakket skyldes at rammerne omkring skærmen bliver så smalle, at der ganske enkelt ikke er plads til et kamera og en lysmåler, som ellers normalt har siddet skjult i rammen øverst.

Ud over et skærmhak, forventes det at den nye MacBook Pro får Mini-LED skær, kraftig processor og masser af porte. Den skulle også komme i forskellige farver.

Apple afholder event i aften, hvor det forventes at den nye MacBook Procent bliver præsenteret.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.