Senere på året vil Apple lancere tre nye iPhones. Den ene af dem vil være en opgraderet udgave af iPhone X. Den anden vil være en kæmpe iPhone med en skærm på hele 6,5 tommer - den største iPhone nogensinde. Den tredje vil være en iPhone hvor der er skåret ned på de nyeste features for at kunne tilbyde en mere attraktiv pris. Det skriver Bloomberg, omend det er rygter vi har hørt før. Allerede i efteråret begyndte disse oplysninger at cirkulere. At Bloomberg får oplysningerne bekræftet fra egne kilder øger selvfølgelig bare sandsyngligheden for at de er rigtige.

Alle tre vil få Face ID

Alle tre iPhones vil få trådløs opladning, Face ID og skærm til kanten - præcis som den nuværende iPhone X. Til gengæld vil der være forskel på processoren og materialevalget. Lavpris-modellen - selvom lavpris nok skal tages et et sort gran salt - vil få aluminiumskant, mens de to andre vil få en kant af rustfrit stål. Disse to vil desuden få en ny A12-processor, mens lavpris-modellen formodentlig vil få en A11-processor.

Muligvis dual-SIM

En af de mere interessante ting er at Apple overvejer at inkludere dual-SIM i den store iPhone, det vil lige muligheden for at anvende to simkort. Beslutningen om at inkludere det er endnu ikke taget. Der er en vis sandsynlighed for at Apple i stedet satser på dual-eSim, hvor simkortene er bygget ind i softwaren. Apple er sådan set klar med denne funktionalitet - og bruger det eksempelvis i Apple Watch - men teleselskaberne er ikke så ude på ideen, da det efter deres mening bliver for nemt at skifte operatør.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.