Når iOS 13 bliver frigivet er det slut med understøttelsen af flere ældre iPhones. I hvert fald hvis man skal tro et nyt rygte der florerer på flere hjemmesider.

De iPhones der ifølge rygtet ikke vil kunne opdateres til iOS 13 er iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus og iPhone SE. Derudover er der heller ikke understøttelse af den originale iPad Air eller iPad mini 2.

Selvom det ikke er første gang dette rygte er fremme, er der et par ting der virker underlige. Eksempelvis har iPhone SE den samme A9-chip som iPhone 6s og 5. generation af iPaden. Hvorfor den første ikke skulle understøtte iOS 13 mens de to sidste gør virker mærkværdigt. Men måske det relaterer til skærmstørrelse. Det virker plausibelt at Apple vil af med de gamle enheder med små skærme på 4 tommer som iPhone SE og iPhone 5S har, men det forklarer så ikke hvorfor iPhone 6 og iPhone 6 Plus også ryger. Sidst men ikke mindst er iPhone 6 stadig i handlen flere steder og er en utrolig populær iPhone. Det virker underligt at den allerede skulle ryge helt ud fra fremtidige opdateringer. Der kan selvfølgelig være andre rationelle begrundelser som kun Apple kender, men umiddelbart virker rygtet ikke videre sandsynligt.

Apple løfter formodentligt sløret for iOS 13, og dermed hardwarekrav, i starten af juni, når den årlige udviklerkonference (WWDC) går i gang.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.