Den næste iPhone, iPhone 8, vil få teknologi til ansigtsgenkendelse og man vil kunne styre den med håndbevægelser i luften. Det mener en analytiker fra Cowen and Company. Teknologien kommer via to sensorer, laser og infrarød, der vil blive placeret nær frontkameraet.

Rygterne om ansigtsgenkendelse, der eksempelvis kan bruges til at låse iPhonen op med, er ikke nye. For nylig præsenterede iPhone-leverandøren Synaptics en tilsvarende løsning klar til brug sammen med Touch ID-sensoren.

Rygtet om kontrol via håndbevægelser er derimod nyt. Der er desværre ingen kilder til oplysningerne, så det er svært at vide om det er kvalificeret spekulation eller om de har rod i aktuelle læk af oplysninger fra Apples leverandører. At styre iPhonen med håndbevægelser kan eventuelt bruges til at regulere volumen selvom man er et stykke fra iPhonen.

Det forventes at den nye iPhone - som altså kaldes iPhone 8 selvom den burde hedde iPhone 7s, hvis Apple følger deres normale navngivelse - bliver lanceret i september, som Apple har haft for vane de sidste år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.