Vi har snart hørt alle afskygninger af rygter om hjem-knappen i den kommende iPhone. Nogle mener, at Apple dropper den. Andre mener, at Apple holder fast i den. Den tredje mulighed er, at Apple udskifter den fysiske knap med en touch-baseret udgave.

Seneste rygter, der citerer tjek hos producenter i Asien, mener at det er den sidste af de tre muligheder, der kommer til at holde vand. Ifølge oplysningerne vil Apple indbygge en hjem-knap i samme niveau som skærmen. Denne vil have force-touch, så det føles som om man trykker på en rigtig knap. Det betyder at selvom knappen ikke fysisk kan bevæge sig, så vil det føles som om man trykker knappen ned og den giver et klik. Præcis på samme måde som MacBook'ens trackpad virker.

Holder rygtet vand, vil det være første skridt mod en iPhone helt uden hjem-knap, da man så nemt kan forestille sig, at den bliver bygget ind i selve skærmen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.