Apples kommende iPhones får et kamera med tre linser på bagesiden, hvor de nuværende iPhones har to. Det skriver Mac Otakara, der citerer nogle kinesiske leverandører. De tre linser vil, sammen med blitzen, blive placeret symmetrisk oppe i øverste venstre hjørne af iPhonen. Dette adskiller sig fra eksempelvis Samsung mobiler, hvor linserne sidder på midten.

Det er ikke første gang vi hører rygter om et kamerasystem med tre linser. Tidligere har The Wall Street Journal eksempelvis skrevet at næste generation iPhone XS Max vil få tre linser, mens iPhone XS og iPhone XR vil få to linser. Ifølge Mac Otakara er der dog en god mulighed for at alle tre nye iPhones vil få tre linser.

Oplysningerne skulle stamme fra producenter af covers til Apples iPhones, der har fået oplysninger om hvor der skal være huller til kameraerne.

Billedet øverst er Mac Otakaras eget bud på hvordan kameraerne kommer til at se ud baseret både oplysninger de har, og er altså ikke nødvendigvis sådan Apple har tænkt sig det.

De tre nye iPhones forventes lanceret til september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.