Apple skulle have planer om at lancere en opdateret 2. generation af AirPods Pro i løbet af april. Det mener den japanske blog Mac Otakara, der citerer kinesiske producenter af elektroniske komponenter.

Ifølge blogens oplysninger kommer de nye AirPods Pro med et redesignet opladeetui, der er noget mindre end det nuværende. Forskellen er omkring 1 mm i højden og 7 mm i bredden. Det passer meget godt med, at jeg tidligere har hørt, at Apple har arbejder på at gøre "stangen" på de to enheder kortere eller ligefrem helt fjerne den. Det nævner den nye rapport dog intet om, hvorfor det stadig må stå hen i det uvisse.

I sommers var der spekulationer om, at de nye AirPods Pro vil få en ny lysmåler, der kan bruges til at måle iltindholdet i blodet. Ved at sende lys gennem øreflippen, og måle på det der kommer igennem, kan man beregne blodets iltmætning. Tilsvarende spekuleres der i skridttæller og pulsmåler. Altså en række sundhedsmæssige ting. Siden har der været stille om dette, så det skal vi nok ikke forvente.