Siden opdateringen til iOS 11 i september har jeg - og de andre i familien - oplevet ikke at kunne se hvem der ringer. Når vi ringer til hinanden står der på modtagerens iPhone blot "Skjult nummer". Dette til trods for at "Vis mit nummer" i Indstillinger > Telefon Vi har uden held prøvet at slå funktionen "Vis mit nummer" til og fra for at se om det kan løse problemet. Det mest underlige er at det kun sker sporadisk. Af og til kan man på modtager-iPhonen alligvel godt se nummeret på den der ringer op.

Jeg antager at fejlen er relateret til iOS 11-opdateringen, men da alle i familien bruger Oister kan det ikke udelukkes at fejlen ligger hos dem. Eller måske er det en kombination af uhensigtmæssige indstilinger i både iOS 11 og hos Oister der udløser fejlen. Det er heller ikke til at vide om fejlen ligger på den iPhone der ringer op eller på den der modtager opkaldet.

Er det noget i andre har oplevet - og i givet fald hvilke teleselskab har i? Oplever i fejlen når andre ringer til jer eller er det de folk i ringer til der oplever problemet?

Opdatering 5/10: Oister oplyser at de er bekendt med fejlen og at den skyldes en fejl i iOS 11. Apple skulle være klar over det og allerede have rette fejlen i seneste opdatering eller den næste der kommer.

Opdatering 12/12: Der er fundet en løsning på problemet: Sådan løser du fejlen med skjult nummer på iPhonen i iOS 11

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.