Qualcomm er klar med Snapdragon X65, der er verdens første 5G modem- og antennesystem, der understøtter 10 Gigabit. Det forventes, at Apple vil benytte dette modem i de iPhones, der kommer næste år. I år skulle Apple allerede have lagt sig fast på at bruge Snapdragon X60 modem, der er en videreudvikling af det X55-modem Apple benytter i iPhone 12-serien.

Snapdragon X65 har som sagt en ideel maksimal hastighed på 10 gigabit per sekund. I praksis vil hastigheden være noget lavere, men dog markant højere end eksisterende 5G-hastigheder. Ud over en højere hastighed er X65 mere energieffektiv og dækker flere frekvenser både i mmWave- og sub-6 GHz-båndene. Faktisk dækker X65 alle kommercielt udnyttede 5G-bånd på verdensplan.

X655 bliver formodentligt det sidste modem fra Qualcomm, som Apple vil gøre brug af. I hvert fald er der rygter om, at Apple er ved at udvikle sit eget modem, som vil være klar i 2023.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.