De to populære medieafspillere Plex og Infuse er kommet med store opdateringer.

Plex understøtter 4K

Plex understøtter nu afspilning af 4K-video i HEVC-format og musik i FLAC-format på Apple TV 4K. Værk opmærksom på at der stadig ikke er understøttelse af HDR (High Dynamic Range) i Plex til Apple TV. For at kunne få gavn af de nye formater skal du samtidig opdatere din Plex-server til seneste version.

På din Apple TV kan du selv vælge om en film skal decodes direkte på Apple TV eller om det skal foregå på Plex-serveren. Er filmen med HD-lyd, som Apple TV ikke understøtter, skal det under alle omstændigheder ske på Plex-serveren.

Opdateringen retter desuden en lang række fejl.

Infuse klar med HDR-underatøttelse

Infuse understøtter nu HDR på både Apple TV og iOS og har på iOS fået et helt nyt look. Har du en iPhone X udnytter Infuse nu hele skærmen.

Infuse har i et stykke tid understøttet 4K med får nu altså understøttelse af HDR. Samtidig konverterer Infuse selv video fra HDR til SDR hvis ikke man har et TV med HDR. Ifølge udviklerne skulle det give et meget bedre billede når det handler om dynamik og farver.

Opdateringen indeholer også enkelte fejlrettelser og forbedringer.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.