Forud for lanceringen af iOS 4.3 blev der fundet referencer til en ny funktion kaldet Photo Stream. Vi har dog ikke officielt set noget til funktionen, så måske har Apple besluttet at vente med at lancere den til iOS 5. Formodentlig i forbindelse med at Apples ny tjeneste med medieindhold i skyen bliver lanceret. Funktionen findes dog i iOS 4.3, og kan findes via nogle tredieparts apps, hvor man kan vælge at redigere fotos i fotomappen.

Umiddelbart ser det ud til, at der i Fotos-appen vil være en mappe kaldet Photo Stream, hvortil man kan få streamet fotos. Tankegangen er den samme som vi tidligere har omtalt med musik. Det vil sige at man kan have sine fotos liggende i skyen og så have adgang til dem på alle sine iOS-enheder.

Det interessante er dog, at man vi kunne abonnere på andres fotostreams og selvfølgelig gøre sine egne streams tilgængelig for andre. Det kunne for eksempel være en mulighed for, at man kan dele billeder med sin familie. Tager du et billede af lille Kurt, og putter det i din fotostream, vil det med det samme dukke op i Morfars fotostream-mappe. Kort og godt en social billedfunktion integreret direkte i iOS. Intet behov for at poste ens billeder til Facebook, Twitter, Flicks etc. Billederne bliver streamet direkte til alle dem, der abonnerer på ens fotostream.

Photo Stream bliver formodentlig en del af en ny MobileMe-tjeneste, der indeholder mange nye funktioner relateret til skyen og sociale tjenester.

Kilde: 9to5mac

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.