I et nyt patent beskriver Apple en række iPhone-covers og -etuier, der udover at beskytte en iPhone samtidig kan lade trådløse enheder op. I princippet dækker det alle mulige trådløse enheder, men praksis handler det om AirPods. Patentet har titlen "Cases and folios for carrying and charging accessories".

I patentet forsøger Apple at komme hele vejen rundt, så alle tænkelige scenarier og kombinationer af enheder er dækket ind. Særligt bliver der gået i detalje med covers, der har en form for udstansning til to AirPods-enheder. I nogle tilfælde er der også indbygget batteri i coveret eller endda en lille skærm, der for eksempel kan angive klokken eller notificere om beskeder.

I et af de mange designs, er der indbygget en lang forhøjning på forsiden af coveret. Når man åbner det kan man placere sine AirPods i denne forhøjning, der nu er blevet til en fordybning.

I et af de andre design stikker man de to AirPods-enheder ind i et hylster på toppen af iPhonen. I bunden af dette hylster sidder to terminaler med magneter, som oplader og fastholder AirPods-enhederne.

Apple har også et eksempel på et påsætningscover, hvor AirPods-enhederne sidder bag på iPhonen i noget der ligner den MagSafe Wallet, Apple allerede sælger nu - bare med ekstra plads til de to AirPods.

Ideen med alle de nævnte covers er, at man slipper for det opladeetui, der følger med AirPods. I stedet bruger man iPhones cover. Selvfølgelig med den ulempe, at coveret bliver en del større og mere kluntet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.