Man kan med rette have en fornemmelse af, at det vælter frem med nye streamingtjenester for tiden. Og den nye tendens er, at det er filmselskaberne, der står bag de nye tjenester, der så eksklusivt rummer selskabets egne produktioner. Seneste skud på stammen er Paramounts nye streamingtjeneste, Paramount+, der åbner i USA næste uge og i Danmark mig resten af Norden senere i marts. Faktisk har Paramount+ været tilgængelig hos YouSee i Danmark siden 2017, så det er snarere en relancering, der er tale om.

Paramount+ byder i Norden på 6.000 film og episoder af forskellige tv-serier fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon, hvilket er noget mindre end i USA. Tjensete vil slå sig op på at nyt indhold kommer hurtigt på tjenesten efter at det har været vist i biograferne. Det drejer sig blandt andet om den kommende Mission Imposible-film, Rocky-filmen Creed III og James Bond-filmen No Time to Die.

Attraktiv pris

Prismæssigt bliver der tale om en særdeles attraktiv tjeneste. Paramount+ har nemlig meldt ud, at abonnementsprisen kun vil være 59 kroner om måneden. Nye abonnenter vil kunne se tjenesten gratis i en syvdages prøveperiode.

Med lanceringen af Paramount+ vil markedet for filmstreaming blive endnu mere fragmenteret, da indhold vil forsvinde fra de brede tjenester for kun at blive tilgængeligt på de internationale filmselskabers egne tjenester.

Paramount+ vil blandt andet blive tilgængelig via en separat app til iOS, Android, Apple TV, Android TV og Amazon Fire TV samt på ParamountPlus.com.