En ny undersøgelse viser, at over halvdelen af alle amerikanske husstande har mindst et Apple-produkt i hjemmet. I de husstande der ikke har et Apple-produkt idag planlægger hver tiende, at anskaffe et inden for et år.

Det rigtigt interessante er dog, at mange husstande har mere end ét Apple-produkt. "Det er en fantastisk forretningsmodel - jo flere produkter du ejer, desto mere sandsynligt er det, at du køber endnu flere", udtaler Jay Campbell fra Hart Research Associates, der står bag undersøgelsen.

Nu kan vi næppe her på iMacguide.dk lave en repræsentativ undersøgelse af de danske forhold, men vi kan da i hvert fald undersøge hvor mange Apple-produkter vores egne læsere har.

Med Apple-prdoukter menes der iPhones, iPads og iPods samt selvfølgelig Apples computere og Apple TV. Tæl dine enheder sammen og læg en stemme i iMacguides undersøgelse.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.