Apple har frigivet OS X El Capitan 10.11.4. Der har været i betatest-fasen siden januar. Der er tale om en mindre opdatering med ganske få regulære nyheder. De fleste ændringer relateres sig til ydelses- og stabilitetsforbedringer.

Blandt nyhederne er understøttelse af Live Photos i Beskeder-appen. Modtager man et Live Photos på Mac vil det være markeret med et cirkel-ikon i øverste venstre hjørne. Klikker man på det, får man vist animationen. Live Photos kan nu også deles mellem iOS og OS X via AirDrop.

En anden ny ting er understøttelse af kodeordsbeskyttede noter, der også er en del af iOS 9.3-opdateringen, der er blevet frigivet samtidig med opdateringen til OS X. Man kan beskytte enkelte noter, så der skal indtastes kodeord før man kan se dem. I Noter er det nu også blevet muligt at importere noter fra den populære app Evernote. Man kan også efter eget valg sortere noter efter dato eller alfabetisk.

Opdateringen kan installeres via Mac App Store, og anbefales til alle der i forvejen har installeret El Capitan.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.