Er du træt at løse dockingstationer og opladere der hænger i dine stikkontakter, er det et rigtigt godt alternativ at installere USB-udtag direkte i væggen. Det er pænt og bekvemt - og du kan installere lige så mange som du har behov for og plads til.

Schneider Electric, der producerer de Lauritz Knudsen-kontakter der sidder i hovedparten af de danske hjem - har sendt et dobbelt USB-udtag på markedet. Udtaget fås til serierne LK FUGA og LK OPUS 66.

De to USB-udgange har en samlet ladekapacitet på 2.100 mA ved 5 V (10,5W). Bruger du begge udgange på samme tid får de halvdelen af effekten hver. Bruger du kun den ene udgang får du den fulde effekt. Laderen regulerer altså automatisk ladestrømmen per udtag alt om du tilslutter en eller to enheder. Til sammenligning leverer den medfølgende iPhone-oplader 5W.

Udtaget er i størrelsen 1 modul og er derfor nem at finde plads til i en eksisterende installation. For eksempel ved at udskifte en af stikkontakterne i en 2-moduls ramme som på billedet øverst.

Det er lovligt selv at skifte kontakter, men ikke at sætte nye op. Du behøver altså ikke nødvendigvis at have en elektriker ud for at installere dem.

Udtaget fås i forskellige farver.

Pris og tilgængelighed

Udtagene fås hos diverse forhandlere af LK-materiel. Man kan også få en kombineret stikkontakt og enkelt USB-udtag der kan lade med 1.000 mA i størresen 1,5 modul, hvis det passer bedre ind i installationen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.