I september lancerede Apple nye iPads og i oktober har vi fået iPhone 12. Noget tyder på, at det ikke stopper her, og at Apple også vil afholde event i november - nærmere bestemt d. 17. november. Det mener den kendte leaker Jon Prosser i hvert fald.

På eventet vil Apple lancere den første Mac baseret på Apples eget processordesign. Det er som sådan ikke nogen overraskelse, da Apple allerede i sommers fortalte, at der ville komme en ny Mac med egen processor inden årets udgang. Mange havde dog nok forventet, at den ville komme samtidig med de nye iPhones. Det gjorde den ikke, så derfor er et event i november blevet aktuelt, og det kommer så altså til at ligge d. 17. november, hvis man skal tro Prosser. Det skal man ikke nødvendigvis, da han ofte skyder forbi i hans forudsigelser. Han rammer dog generelt oftere rigtigt end mange andre.

Den største ubekendte er i virkeligheden hvilken Mac, Apple vil lade være den første med egenudviklet processor. Mit eget bud er, at det bliver en variant at den ultralette 12" MacBook, som Apple solgte for et par år siden. Men det kan lige så godt blive en ny MacBook Pro eller MacBook Air. Eller en iMac for den sags skyld.

Af andre ting, man kunne håbe at se på eventet, kan nævnes nye AirPods Studio-hovedtelefoner samt sporingsenhederne AirTags. Begge dele, særligt AirTags, havde givet mere mening at lancere samtidig med de nye iPhones. Da det ikke skete er det nok tvivlsom, om de kommer denne gang. Rygterne om at de snart kommer, har floreret længe, men ingen af produkterne er særligt Mac-orienterede, så det kommer nok til at vente til næste år. Der er også rygter om en opdateret Apple TV-boks, som meget vel kune blive nævnt på eventet, og være klar til julesalget.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.