Apple har frigivet en række mindre opdateringer til iOS, watchOS og tvOS. Opdateringerne retter mindre fejl relateret til HomePod, iPad Pro, CarPlay, Beskeder med mere.

Opdateringerne har været gennem en betaperiode, hvor der ikke er blevet fundet nogle regulære nyheder i nogle af opdateringerne. Du kan læse mere om de forskellige opdateringer herunder.

iOS 12.1.3

iOS 12.1.3 er den femte opdatering til iOS 12 siden frigivelsen i september. Opdateringen er en ganske lille opdatering der ikke byder på nye funktioner, men alene fejlrettelser.

Blandt andet rettes en fejl der kunne få HomePod til at genstarte og få Siri til at holde op med at virke. Derudover rettes fejl i Beskeder, Fotos og CarPlay samt en fejl der kunne få lyden til at forvrænge på iPad Pro.

Du installerer iOS 12.1.1 via Indstillinger på din iPhone eller iPad.

macOS Mojave 10.14.3

macOS Mojave 10.14.3 er den kun tredje opdatering til macOS Mojave sin september-lanceringen sidste år.

macOS Mojave 10.14.3 byder på kun på fejlrettelser og ingen regulære nye ting. Ifølge Apple forbedres sikkerheden, stabiliteten og kompatibiliteten af din Mac og alle brugere anbefalers at opdatere.

Du installerer macOS Mojave 10.14.3 via Softwareopdatering i Systemindstillinger. Det vil sige ikke via App Store, som man ellers har været vant til i andre udgaver af macOS.

watchOS 5.1.3

watchOS 5.1.3 er den fjerde opdatering til watchOS 5 siden lanceringen i september. Opdateringen retter små fejl og forbedrer ydeevnen. Det fremgår ikke af Apples release notes præcis hvilke fejl der rettes.

Du installerer watchOS 5.1.3 via den dedikerede Watch-app på din iPhone.

tvOS 12.1.2

tvOS 12.1.2 er den fjerde opdatering til tvOS siden lanceringen af tvOS 12 i september. Opdateringen retter små fejl og forbedrer ydeevnen. Det fremgår ikke af Apples release notes præcis hvilke fejl der rettes.

Du installerer tvOS 12.1.2 ved at gå til System > Softwareopdateringer på din Apple TV. Har du slået automatiske opdateringer til (hvilket anbefales) behøver du ikke gøre noget.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.