I løbet af weekenden er der begyndt at dukke nye og ukendte Apple-produkter op i lagersystemet hos den amerikanske discount varehuskæde Target. Produkterne er navngivet som "Apple TV Gen X", "Apple Airpods (X Generation)" og så videre. Der er tydeligvis tale om såkaldte placeholders, altså at man har gjort plads til en ny vare i systemet uden at kende navn eller har anden info. Ifølge ansatte i kæden er det ret almindeligt at nye varer dukker op som placeholdere i første omgang. Typisk sker det mellem en uge og en måned inden det rigtige produkt kommer til salg.

Blandt de produkter der er tale om er Apple TV, iPod touch og Apple Watch Bands. Dette er knap så interessant. Apple opdaterer sine eksisterede enheder en gang i mellem, så det er ikke underligt, hvis der kommer opdaterede udover af de nævnte produkter omend timingen måske er lidt mærkelig for visse af dem.

Mest interessant er det produkt der kaldes "Apple Airpods (X Generation)" og har en pris på $399. De nuværende AirPod Pro koster kun $249. Altså er der tale om et væsentlig dyrere produkt. Da man næppe kan forestille sig "AirPod Pro Max" (selvom det efterhånden egentlig ikke ville være en overraskelse), er der nok snarere tale om nogle regulære trådløse hovedtelefoner af "over the ear"-typen. Dem har der i hvert fald været rygter om i et godt stykke tid. I Targets system er der gjort plads til tre forskellige farver. Da AirPods kun kommer i én farve, passer det også meget godt med nogle hovedtelefoner.

Der er rygter om et Apple event sidst i marts, så egentlig passer det meget godt med at der dukker produkter op nu.