Filminstruktøren Steven Soderbergh har i al hemmelighed (sådan da) optaget en ny spillefilm udelukkende ved hjælp af en iPhone. Filmen hedder Unsane og får biografpremiere til foråret. Det skriver flere medier. Filmen er optaget tidligere på året så der er formodentligt brugt en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus til optagelserne, men det fremgår ikke tydeligt. Det tog kun omkring en uge at optage Unsane.

Unsane benævnes "reality-type horror" og er Soderberghs første gyserfilm. Blandt de medvirkende er Claire Foy, Juno Temple, Joshua Leonard, Jay Pharaoh, Aimee Mullins og Amy Irving. Biografpremieren er sat til 23. marts 2018.

Unsane er ikke den første spillefilm optaget udelukkende med en iPhone. Der har været flere eksempler de sidste par år. Mest kendt er nok Tangerine fra 2015 der har vundet en lang række priser. Den blev optaget med tre iPhone 5S og appen Filmic Pro (link) samt diverse tilbehør.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.