Apple har frigivet iOS 12.1.4 til iPhonen og iPaden. Opdateringen retter et sikkerhedshul som er blevet opdaget i gruppe-FaceTime for nylig.

Hullet har gjort det muligt at ringe til folk og høre hvad de sagde uden at dem man ringede til besvarede opkaldet. Fejlen var så alvorlig, at Apple valgte at lukke helt ned for gruppe-FaceTime tjenesten på deres servere. Nu da fejlen er er rettet er der lukket op igen. Men kun for dem der installerer den nye opdatering. I ældre udgaver af iOS vil tjenesten forblive lukket for at undgå at nogle skal udnytte hullet.

Apple benytter frigivelsen af opdateringen til at undskylde fejlen og oplyser at den er rettet og at de også har rettet en anden fejl relateret til Live Photos i FaceTime-appen.

For at installere de nye opdatering, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering på din iPhone eller iPad.

Apple har også frigivet en supplerende opdatering til macOS, der retter samme fejl.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.