En japansk producent af iPhone-tilbehør, har lanceret et nyt produkt, der afslører noget om iPhone 12. Det skriver den japanske hjemmeside Macotakara. Det er en trådløs oplader, der magnetisk forbinder med bagsiden af den nye iPhone 12. Ideen med magneterne er at oplader og iPhone kan forbinde ultra præcist og derved øge effektiviteten i forhold til, hvis man bare lægger iPhonen tilfældigt på en trådløs oplader.

De sidste par måneder har der været nogle lækkede billede af bagsiden til iPhone 12, hvor man netop har kunnet se en række ringformede magneter. Ingen har vidst, hvad de skulle bruges til, men det er altså til tilslutning af en oplader.

Ifølge rygterne vil Apple kalde den nye oplader for "MagSafe Charger", en betegnelse Apple tidligere har brugt om magnetiske opladere til MacBook'en.

Det forventes at Apple løfter sløret for iPhone 12, og den nye MagSafe-oplder i aften, hvor Apple har indkaldt til event.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.