De næste iPads får nogle større opdateringer end vi typisk har været vant til de seneste år. Det skriver Bloomberg, der har nye informationer om tre forskellige iPads. Mest interessant er, at iPad mini får nyt design med skærm til kant, og at iPad Pro får mulighed for trådløs opladning.

Se hvad vi kan forvente herunder.

iPad mini får første designændring i seks år

Først og fremmest er der den kommende iPad mini, der vil blive noget helt særligt. Den vil nemlig få den første designopdatering i seks år. Det sker via en ny skærm uden hjem-knap og med smallere ramme i kanterne. Den nye iPad mini vil formodentligt beholde de fysiske mål, hvilket betyder, at der bliver plads til en støre skærm på 8,5 til 9 tommer. Den nuværende iPad mini har en skærm på 7,9 tommer.

Den nye iPad mini er planlagt til lancering sidst på året.

iPad Pro med trådløs opladning

Den næste iPad Pro får, som den første iPad nogensinde, mulighed for trådløs opladning. Den får også mulighed for at oplade andre enheder - det kunne være en iPhone eller AirPods - trådløst. Det sker simpelthen ved, at man bare lægger den enhed, der skal oplades, bag på ens iPad. Apple vil formodentligt benytte den nye MagSafe-opladning, som også findes i de nyeste iPhones.

At den første iPad får mulighed for trådløs opladning, betyder også, at der vil komme en hel række nye trådløse opladere, da langt de fleste af de eksisterende er mål rettet mindre enheder som iPhones eller andre telefoner.

Arbejdet på denne nye iPad Pro er stadig på et tidligt stadie, så den forventes først i 2022.

Regulær iPad bliver tyndere

Apple arbejder også på en tyndere udgave af den regulære iPad, men ellers uden nogle nævneværdige ændringer.

Den forventes sidst på året.