Ifølge nye oplysninger er Apple tæt på at være klar med en ny iMac og en ny Mac mini. Det skulle ske her i marts, en måned hvor Apple ofte lancerer nye produkter. Typisk bliver der indkaldt til et pressevent, men alt efter hvor store opdateringerne er kan det også bare ske via en pressemeddelelse. Er der bare tale om lidt bedre generelle specifikationer og ikke reelle nyheder, er det typisk pressemeddelelsen, der kommer i spil. Der er dog andre rygter om at Apple vil lancere en helt ny iPhone her i marts, og holder det vand, vil Apple sikkert bruge lejligheden til at nævne de ny Macs også.

iMac'en blev sidst opdateret i marts sidste år med ny processor og mulighed for Radeon Pro Vega grafikkort. Mac mini blev sidst opdateret i oktober 2018 med ny processor, USB-C-porte og en ny farve. Typisk opdaterer Apple ikke Mac mini ret ofte, så det er en lille overraskelse, hvis det sker allerede nu. Det kan dog være at Apple har skiftet strategi og fremover vil lancere opdateringer til Mac mini lige så ofte som til de andre Macs.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.