Ifølge nye rygter vil den kommede nye iMac få en skærm, der er større end den nuværende model med 27 tommer. Det er Twitter-profilen l0vetodream, der kommer med med oplysningerne. l0vetodream er kendt for at være ret nøjagtigt, men også for at tale i koder. Denne gang skriver vedkommende (Google-oversat fra kinesisk) "iMac-skærmen er virkelig større end den største". Det kan næsten ikke betyde andet, end at skærmen på den nye iMac bliver større en skærmen på den største af de nuværende iMacs. Altså større end de 27 tommer, som i dag er det største. Apples Pro Display XDR er til sammenligning 32 tommer, så måske det er i den størrelsesorden, der er tale om.

Der har længe været rygter om, at den nye iMac vil få en mindre ramme omkring skærmen end de nuværende, så derfor er det bestemt at skærmen bliver tilsvarende større. Alternativt kunne Apple lade iMac'ens samlede størrelse bliver mindre og lade skærmstørrelsen forblive den samme. Skal man bruge iPhonen som målestok, vil Apple nok satse på at øge skærmstørrelsen frem for at formindske den fysiske størrelse.

iMac'en har ikke fået en regulær opdatering siden 2012, og i følge rygterne vil den kommende opdatering derfor også blive den største i årevis. Udover en større skærm og et opdateret design, vil den få Apples ny M-chips. Om det blive M1 som i Apples bærbare computere eller en opgraderet udgave, er ikke til at sige.

Apple har ikke selv meldt noget ud, men det forventes, at den nye iMac kommer inden årets udgang.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.