Apple har en service der hedder MobileMe. Det er en service der kan bruges til at knytte forskellige enheder; computere og iPhones sammen. MobilMe har fået en ny funktion der kaldes "Find my iPhone".

Det er en super smart funktion, der kan bruges, hvis man har glemt, tabt eller fået stjålet sin iPhone.

For det første kan man lokalisere iPhonens placering på et kort.

Det eneste man skal huske er at slå funktionen til på sin iPhone (inden man mister den). Herefter kan man logge ind på en hvilken som helst computer og se iPhonens placering. Denne funktion, vi sikkert også være populær hos forældre der skal have styr på deres børn.

Men det er ikke det hele. Er der ingen chancer for at man får iPhonen tilbage, og ønsker man ikke, at indholdet falder i andres hænder, kan man fra MobileMe slette iPhonens indhold. Rigtigt smart.

Der er også mulighed for at at få iPhonen til at sige en lyd, hvilket gør en lokalisering nemmere, hvis man ikke kan komme placeringen nærmere ved hjælp af kortet. En anden mulighed er, at sende tekstbeskeder til iPhonen, så man kan orientere en eventuel finder af iPhonen om hvis det er, og at den kan returneres etc.

Uden at have prøvet det (det bliver først tilgængelig sammen med OS 3.0 sidst i juni funktionen er nu aktiveret), lyder det rigtigt smart. Man kunne måske endda håbe at Apple tog skridtet fuldt ud, så man kunne logge telefonopkald, wifi mm og måske tænde iPhonens kamera via MobilMe. Altsammen noget der kunne gør det nemmere at opspore en tyv.

Læs mere hos Apple.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.