Der er rygter om at Apple vil lancere en stor iPhone med en skærm på 6,1 tommer til efteråret. Til sammenligning har iPhone X en skærm på 5,8 tommer. Skærmen vil gå helt ud til kanten men vil være af LCD-typen og ikke OLED, som der anvendes i iPhone X og Apple Watch.

OLED vurderes normalt til at være en bedre, men også dyrere, teknologi end LCD. Den LCD-skærm der kommer i den nye iPhone vil dog være mere avanceret end hvad vi tidligere har set i iPhonen. Skærmen vil blive produceret af Japan Display som benytter det man kalder "Full Active"-teknologi. Det betyder at rammen omkring skærmen kun behøver være 0,5 mm. Det er smallere end på iPhone X's skærm. Opløsningen vil være 2.160 x 1.080 pixels hvilket giver en aspect ratio på 18:9 eller 2:1. Den er altså dobbelt så høj som den er bred. Til sammenligning er iPHone X's aspect ratio 19,5:9. iPhone X er altså mere aflang end den ny iPhone vil være.

Ud over en billigere skærmteknolog vil Apple benytte aluminium i rammen og en enkelt kamera på bagsiden. 3D Touch vil også mangle. Alt sammen noget der gør den nye iPhone markant billigere end iPhone X. Den vil formodentligt kommer til at koste $700-800 i USA, hvilket er $200 billiger end iPhone X.

Udover en LCD-baseret iPhone på 6,1 tommer forventes det at Apple vil lancere en opdateret udgave af iPhone X og derudover en iPhone X Plus. Størrelsesforholdet mellem de tre nye iPhones kan ses øverst.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.