Apple arbejder på en ny iMac kaldet iMac Pro. Den vil få den samme 'M1 Pro' eller 'M1 Max' systemchip som de helt nye MacBook Pro'er har fået. Det mener rygtesmeden Dylandkt, der ved flere lejligheder er kommet med korrekte information om kommende Apple-produkter.

Ud over kraftigere systemchip, vil den nye iMac Pro få en den del bedre specifikationer sammenlignet med den ordinære iMac. Først og fremmest en skærm baseret på Mini-LED og med ProMotion-teknologi, som Apple lige har introduceret i MacBook Pro. Det vil være en markant forbedring af iMac'ens i forvejen gode skærm.

Designet vil den få til fælles med den nuværende 24 tommers iMac, men skærmen vil blive på 27 tommer, og altså en del større. Den skulle også få sort ramme omkring skærmen, og nogle lidt mere pro farver at vælge mellem.

I basisudgaven vil den have 16GB RAM og 512GB lagerplads. Den vil have HDMI-port, SD-kortlæser og adskillige USB-C/Thunderbolt-porte.

Den nye iMac Pro forventes at blive lanceret i første halvdel af 2022, og prisen vil ligge lige under 18.000 kroner. Det vil sige nogenlunde i samme prisleje, som den nuværende Intel-baserede 27 tommers iMac, som den skal erstatte.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.