Allerede i denne måned vil Apple lancere en helt ny 16 tommer MacBook Pro. Den vil få smallere kant omkring skærmen og et nyt tastatur. I hvert fald hvis man skal tro Digitimes, der har opsnuset historien. Ifølge mediet er det taiwanesiske Quanta Computer der producerer computeren, og de skulle allerede være begyndt at afsende den til Apple i store mængder.

Den nye computer vil udover størrelsen på 16 tommer adskille sig fra de nuværende MacBook Pro's ved at have en smallere ramme omkring skærmen og ved at have en nye type tastatur, der skulle være mere pålideligt end det, der bruges i de nuværende MacBooks. Reduktionen i skærmrammen gør at MacBook'en er nogenlunde samme størrelse som den nuværende 15 tommers udgave.

Historien bakkes op af MacGeneration, der i macOS Catalina 10.15.1 har fundet ikoner, der afbilleder den nye MacBook. Det kan ses på billedet øverst, hvor den nye 16 tommer-model sammenlignes med den nuværende 15 tomer-model. Begge billeder er fundet i macOs Catalina.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.