Online betalingstjenesten PayPal oplyser at de vil købe iZettle for $2,2 milliarder og på den måde udbrede PayPal til fysiske butikker. iZettle er en kreditkortlæser, der gør det muligt at tage imod kreditkort via et lille stykke tilbehør til iPhonen eller iPaden. iZettle har fået en godt tag i markedet for især mindre erhvervsdrivende fordi de med iZettle slipper for høje månedlige gebyrer og andre omkostninger. iZettle er et svensk firma der er aktivt i 11 lande blandt andet Danmark. PayPal er omvendt store på onlinebetalinger og person til person-betalinger, men er presset af de mange konkurrenter der er dukket oå de seneste har år.

Ud over at udbrede PayPal til fysiske butikker i de lande hvor iZettles allerede er tilstede i dag, vil PayPal bruge overtagelsen til at lancere iZettle på PayPals eksisterende markeder som eksempelvis USA.

Handlen forventes at gå igennem i årets tredje kvartal, men PayPal håber at de allerede kan komme i gang med at udnytte fordelene med det samme.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.