Med frigivelsen af næste opdatering til iOS og macOS der lige nu er i beta, iOS 10.3 og macOS 10.12.4, bliver det muligt for udviklere at svare direkte på folks anmeldelser i App Store, oplyser Apple. Svarene bliver offentlige, så alle kan se dem. Det er et meget efterspurgt funktion blandt udviklere, der hidtil har stået på herrens mark, når der kom negative anmeldelser i App Store. De har stået uimodsagt uden mulighed for at en udvikler har kunne svare for sig eller hjælpe med et problem.

En anden ny ting er at udviklere kan spørge brugerne af en app, om de vil lægge en anmeldelse i App Store. Dette sker uden at man forlader den app man bruger. Tidligere har den slags forespørgsler resulteret i, at man sendt over i App Store-appem. Apple vil maksimalt tillade at man bliver anmodet om at lægge en anmeldelse tre gange om året per app.

De nye ændringer træder i kraft, når de to styresystemer bliver endeligt frigivet inden for den næste måneds tid.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.