Danske Bank har opdateret MobilePay til iOS, så man nu kan godkende betalinger via Touch ID, det vil sige med fingeraftrykslæseren. Funktionen er dog slået fra som standard, så man skal selv slå den til i MobilePays indstillinger. Ifølge Danske Bank er det lige så sikkert som at benytte den firecifrede kode.

Danske Bank har i samme ombæring opdateret deres regulære bank-app til som den første i Danmark også at gøre brug af Touch ID.

Når man bruger Touch ID til at godkende betalinger i MobilePay, får Danske bank ikke oplysninger om ens fingeraftryk. De får alene en meddelse om, hvorvidt det er godkendt eller ej. Man skal altså ikke være bange for, at der siver private oplysninger ud. Touch ID-oplysningerne er lagret i krypteret form på iPhonen, og kan ikke deles med andre.

Skulle nogle have lyst til at teste det af, kan det eksempelvis ske via en donation til driften af iPhoneguide på 31691366. Læs evt. mere om donation til driften her.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.