Apples kommende MacBook Pro'er, der skulle være klar til lancering inden for et par måneder, vil få en længe ventet opgradering af det indbyggede webkamera. Det skriver den kendte leaker Dylandkt på Twitter.

Apples nuværende MacBooks har alle et indbygget webkamera med en opløsning på sølle 720p svarende til lige under 1 megapixel. Det har de haft siden 2011. Selvom Apple har opgraderes med bedre billedstabilisering i de seneste modeller, er der ret beset tale om 10 gammel teknologi hvad angår selve kameraet.

Apple har selvfølgelig ikke kunnet forudsige Corona-pandemien og den dertil hørende eksplosion i behovet for videomøder, men ikke desto mindre har Apples valg af kamerahardware ikke ligefrem oset af premium. Fra at være på forkant, har Apples MacBooks været håbløst bagud i forhold til den kvalitet man kunne forvente til de priser Apple tages for deres computere.

Nu er der altså så rygter om at Apple endelig opgraderer kameraet. Der bliver ikke tale om en stor og fremtidssikret opgradering, men dog en opgradering. Opløsningen skulle lande på 1.080p i de nye MacBook Pro'er der forvenges lanceret i løbet af efteråret.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.