Den populære VPN-tjeneste NordVPN, som jeg selv bruger, har frigivet en opdatering (6.6.1) der byder på native understøttelse af M1-baserede Macs såsom de nyeste udgaver af MacBook Air, 13" MacBook Pro, Mac mini og 24" iMac.

Brugere af en af de nævnte Macs med M1-chip, har uden problemer kunnet bruge NordVPN tidligere, men det skete via MacOS's automatiske oversættelse (via Rosetta 2) af Intel-appen til en udgave, der kunne håndteres af M1-chippen. Det nye er altså, at appen nu understøtter M1 direkte uden brug for oversættelse. Det gør at appen bruger processorens ressourcer mere effektivt.

Hvis ikke de ved hvad VPN er, så er det en teknologi, der giver dig en sikker og anonym forbindelse til internettet. Med en VPN kan du beskytte din netforbindelse mod overvågning og sporing samt skjule din geografiske placering. Det fungerer automatisk og kræver ikke særlig viden eller specielle kundskaber. Du kan læse meget mere her: Hvad er VPN? - og derfor skal du have en

Du bestiller NordVPN her (link).

ONX har en aftale med NordVPN om kommision, hvis du bestiller via linket ovenfor.
NordVPN har ikke haft indflydelse på indholdet i denne artikel. Tak for støtten.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.