Musiktjenesten Tidal oplyser at de nu tilbyder Dolby Atmos Music på TV-bokse, der understøtter formatet. Dolby Atmos Music er et særligt musikformat, der nok bedst kan beskrives som 3D-musik, som giver en mere rumlig oplevelse i forhold til traditionel stereolyd. Blandt de enheder der understøtter Dolby Atmos Music er Apple TV 4K samt en række andre TV-bokse. Ud over selve TV-boksen, skal ens højttalere, soundbar eller hvad man nu bruger, også understøtte formatet. Og sidst men ikke mindst skal selve musikken være produceret i Dolby Atmos-formatet. Har du udstyret på plads, giver Tidal dig altså nu musikken.

Tidal understøtter Dolby Atmos på den måde, at hvis kompatible enheder er tilgængelige så afspilles musikken som standard i Dolby Atmos-format, hvis det findes. Hvis ikke det findes faldes, der tilbage på almindelig stereo. Blandt det musik der kan fås i Dolby Atmos er Ariana Grandes "7 rings", The Weeknds "After Hours" og Shawn Mendes & Camila Cabellos "Señorita". Der tilføjes løbende ny musik i formatet.

Dolby Atmos Music er en tilføjelse til Tidals HiFi-abonnement, der giver bedre lyd end det almindelige abonnement. Prisen for Tidal HiFi er 199 kroner pr. måned. Halv pris for studerende. Lige nu kører Tidal en kampagne, hvor du som ny kunde kan få en meget billig prøveperiode: https://try.tidal.com/spring