I sidste uge frigav Apple en opdatering til deres Boot Camp software, der gør det muligt at installere Windows på ens Mac. Når man booter computeren kan man så vælge om der skal køres macOS eller Windows.

En interessant detalje er, at der i opdateringen henvises til at den retter et problem på "16-inch MacBook Pro (2019 and 2020)". Det interessante er, at 16" MacBook Pro sidst blev opdateret i 2019. Der findes altså ikke en 2020-model.

Det er af flere blevet set som et tegn på, at der snart kommer en ny 16" MacBook Pro. Da Boot Camp alene virker med Intel-baserede Macs, kan der ikke være tale om en ny Arm-baseret MacBook, som der ellers er rygter om er lige på trapperne. Der må være tale om en Intel-model. Der kan selvfølgelig også være tale om en regulær fejl fra Apples side.

Personligt tror jeg dog mere på, at 2020-modellen referer til, at Apple i juni år gjorde det muligt, at specialkonfigurere netop 16" MacBook Pro med et Radeon Pro 5600M-grafikkort. Så selvom selve computeren ikke er opdateret i år, er der kommet en model med et bedre grafikkort. Sådan tror jeg, at det hænger sammen.

Når det er sagt, er der dog kraftige rygter om, at Apple vil afholde et Mac-fokuseret event midt i november. Her vil der bliver præsenteret den første Mac med ARM-processor - og Apple kunne meget vel også have en enkelt opdatering eller to med til de eksisterede Intel-Macs.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.