Jeg har gravet et billede frem fra 3D-designeren Martin Hajek, der før har gjort sig bemærket med mockups af Apple-produkter. Det forestiller en iPhone 7 med en skærm der fylder hele iPhonens forside. Der er tale om virkelige lækre billeder, hvor der er tænkt lidt mere over tingene, end i det mockup jeg viste den anden dag. Det er netop derfor, jeg bringer oventående - for at få lidt at sammenligne med.

Vi har som sagt tidligere set mockups af iPhones, hvor hele forsiden udnyttes til en skærm, og hvor hjem-knap og Touch ID er indbygget i selve skærmen. Hajek bruger dog et lidt andet koncept. Skærmen er godt helt til over og underkant, men den del der ligger omkring højttaleren og kameraet i toppen og omkring hjem-knappen i bunden, udnyttes kun til særlige ting, og er ikke en del af "hovedskærmen". En af Hajeks pointer er, at de store iPhonens gør det svært at nu alle hjørner. Derfor forelåsr ha, at eksempelvis knapper til videoafspilning flyttes til det område af skærmen, hvor hjem-knappen sider. Der er også flere andre smarte ting ved hans design.

Det nemmest er nok at besøge hans hjemmeside, hvor billederne taler for sig selv. Han har også en enkelt billede af, hvordan iPhone 7 kunne se ud, hvis Apple holder fast i skærmstørrelsen, men gør kanten uden om mindre.

Hvad synes du om dette koncept? Kunne du finde på at købe en iPhonen, der ser sådan ud?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.