Teleselskabet 3 har sendt mig listen over de mest solgte mobiltelefoner i april måned. For første gang i meget lang tid er der en smule spænding om at være danskernes foretrukne telefon. Apple løber stadig med førstepladsen, da iPhone Xr i april var den telefon som 3 solgte flest af. På andenpladsen kommer noget overraskende Huawei P30 Pro. Apples iPhones plejer ellers at sidde på de øverste 3-4 pladser hver måned. Efter Huawei P30 Pro kommer fem forskellige iPhones, og der er ligeledes en iPhone som nummer 10 på listen. Apple tager altså igen 7 ud af de 10 pladser.

Lige så overraskende det er at Huawei P30 Pro ligger så højt, er det at danskerne allerede har mistet interessen for Samsungs spritnye flagskib Samsung Galaxy S10, der allerede er røget ned som nummer 9. Den store Pro-udgave er endda røget helt ud af listen. Der tegner sig med andre ord efterhånden et tydeligt billede af at Huawei har overhalet Samsung som Appels største udfordrer.

Top 10 solgte mobiler hos 3 i april 2019

Her er hele toplisten for april 2019:

  1. iPhone Xr
  2. Huawei P30 Pro
  3. iPhone Xs
  4. iPhone 6S
  5. iPhone 7
  6. iPhone 8
  7. iPhone Xs Max
  8. Huawei P30
  9. Samsung Galaxy S10
  10. iPhone X
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.