Tilbage i april meddelte elektronikproducenten LG, at de vil udbrede understøttelsen af AirPlay 2 til deres 2018 TV-modeller. Det skete i en pressemeddelelse, hvor de også fortalte at opdateringer til 2019-modellerne allerede var rullet ud og at alle TV lanceret i 2017 elller tidligere ikke ville ville blive opdateret med understøttelse af AirPlay 2. Men den fra 2018 ville få understøttelsen og det ville ske i oktober 2020.

Nu nærmer tiden sig, men der kommer ingen opdatering. En utålmodig kunde har på Twitter spurgt til LG's planer, og LG meddeler nu at de ikke har planer om at tilbyde understøttelse af AirPlay 2 på 2018-modellerne.

Kigger man på den gamle udmelding på LG's hjemmeside, er den oprindelig tekst angående 2018-modellerne fjernet og meddelelsen er renset for ting der kunne indikere en lovet understøttelse. Ingen forklaring, ingen beklagelse, bare en tilretning, der skjuler at man overhovedet har stillet kunderne noget i udsigt.

Der er ingen informationer om, hvor mange LG-kunder, der bliver berørt af beslutningen, men tidligere har hele 22.000 LG-kunder deltaget i en underskriftindsamling med det formål at få AirPlay 2-understøttelse på deres LG-TV.

Med AirPlay 2 ville LG's kunder med TV fra 2018 have kunnet streame indhold direkte fra deres iPhones, uden brug af Apple TV.

Opdatering: LG ændrer mening - igen - og lover nu AirPlay 2 til 2018-modellerne.