Da Apple for nylig fremlagde deres seneste kvartalsregnskab fortalte topchef Tim Cook, at årets nye iPhones kommer til salg "et par uger" senere end normalt uden at uddybe det nærmere. Det har selvfølgelig ført til spekulationer om hvorvidt selve iPhone-eventet, hvor de nye telefoner bliver præsenteret, også bliver rykket nogle uger.

Twitter har Jon Prosser (der ofte lækker nøjagtige informationer om Apple konkrete planer) nu skrevet, at årets iPhone-event 2020 bliver afholdt i den uge, hvor den 12. oktober ligger. Apple plejer at holde deres events på tirsdage, så det tyder på at eventet bliver afholdt tirsdag den 13. oktober.

iPhone 12 kan bestilles fra fredag 16/10

Apple plejer at starte forudbestillingerne fredagen efter eventet, det vil i år så sige fredag den 16. oktober, mens det regulære salg starter ugen efter altså den 23. oktober. Dog med den note, at modellerne kommer noget forskudt. Nogle af dem først i starten af november.

Er datoerne korrekte, og eventet kommer til at ligge i oktober, så er det noget senere end det plejer, da Apple de sidste mange år har afholdt det i september. Det betyder også, at event og salg følges ad. Der har ellers været spekulationerne om, hvorvidt Apple ville afholde eventet som normalt i september, men forlange perioden mellem event og salg. Det lader altså ikke til at være tilfældet, da både event og salget rykkes nogle uger.

Apple Watch Series 6 kommer i september

Pressen fortæller også, at der kommer Apple Watch Series 6 samt en ny iPad i ugen hvor den 7. september falder. Lanceringerne sker via pressemeddelelser og ikke et egentlig event. Man må formode, at det var denne uge, hvor Apple oprindeligt havde planlagt at præsentere årets nye iPhones, men at de er blevet forsinket. I stedet for også at forsinke det nye Apple Watch, så kommer årets nye produkter af to omgange.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.