Da Apple lancerede iPhone X i efteråret var det i de to farver sølv og space grey. Skal man tro nye oplysninger, var det dog planen at Apple også ville have lanceret en i guld. Myndigheden FCC, der godkender alle trådløse enheder inden de kommer på markedet i USA, ser nemlig ud til at have lækket nogle billeder der viser en iPhone X i guld.

De fleste af billederne er taget i september eller oktober sidste år og er relateret til godkendelsen af iPhone X. Her ser man tydeligt en iPhone X med samme guldfarvede bagside som Apples andre iPhones. Desuden er rammen i rustfrit stål omkring iPhonen også guldfarvet. Netop rammen kan være årsagen til at Apple droppede guldfarven igen. Før lanceringen f iPhone X var der rygter om at der var produktionsproblemer med den guldfarvede iPhone X og at Apple ikke ville få den klar til tiden. Nu tyder alt på at Apple har droppet den helt.

Bemærk at billedernes autencitet ikke kan bekræftes 100%. De stammer fra en hjemmeside der påstår at alle dens informationer stammer fra FCC, men det ville være relativt nemt at manipulere, hvis man ville.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.