Et internt Apple-dokument, der forklarer hvordan Apples ansatte skal forholde sig ved reklamationer på iPhonen, er blevet lækket til Business Insider. Dokumentet kaldes "Visual/Mechanical Inspection Guide" og benyttes først og fremmest under oplæringen af nye ansatte i Apples butikker. Af denne såkaldte VMI fremgår det hvilke skader der repareres under garantien, hvilke der tilbydes reparation på uden for garantien, og hvilke skader Apple helt afviser at reparere.

Det pågældende dokument sækker iPhone 6, 6s og 7. Ifølge en kilde hos Apple findes der tilsvarende dokumenter for alle apples produkter. Han noterer også at det mere er en vejledning en noget der følges 100% stringent.

Det skal bemærkes at dokumentet omhandler USA og ikke nødvendigvis benyttes i andre lande, hvor forbrugerlovgivningen kan være strammere. I Danmark, hvor Apple slet ikke har egne butikker, er tingene formodentligt også anderledes.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.