Der er dukket et nyt billede op, der efter sigende skulle vise Apples kommende 3. generation af AirPods samt opladeetui. Billedet stammer fra 52audio, der tidligere har lækket billeder af enkelte detaljer af de samme AirPods.

Billedet passer meget godt med nogle af de ting, der tidligere er blevet lækket eller har været rygter om. Blandt andet, at de vil ligne AirPods Pro mere. Det vil sige være mindre og have en silikonedut i enden, så de bliver mere tætsluttende. De vil få det samme system til trykudligning, som iPods Pro har for bedre komfort. De vil derimod ikke få aktiv støjreduktion, hvilket vil være en af de afgørende forskelle på De regulære AirPods og AirPods Pro.

Det forventes at de nye AirPods får touch-kontrol, der er en forbedring i forhold tilde nuværendes tap-og dobbelt-tap betjening. Batteritiden er der delte meninger om. 52audio mener at de bliver identisk med 2. generation, mens Bloomberg tidligere har skrevet, at de regner med, at det bliver forbedret. 2. generation har en batteritid på omkring fem timer.

52audio forventer, at Apple vil lancere de nye AirPods 3. generation i marts.