I efteråret lancerede Sonos deres første smarthøjttaler, Sonos One, og fortalte af den ville få understøttelse af AirPlay 2, når Apple engang var klar. Det er Apple ikke helt endnu, men Sonos har til gengæld meldt ud hvilke af deres andre højttalere der også vil få understøttelse af AirPlay 2. Det skriver Mac Observer.

Ud over Sonos One vil kun Playbase og den nyeste version af Play:5 få understøttelse af AirPlay 2. Ældre Sonos-højtalere vil ikke kunne bruges med AirPlay 2 direkte, med mindre de er grupperet med en af de tre nævnte højttalere.

Den nemmeste måde at tjekke om en Sonos-højttaler understøtter AirPlay 2 eller ej, er ved at kigge på volumen-knapperne. Hvis enheden har touch-baserede knapper understøtter den AirPlay 2. Hvis den har gammeldags fysiske knager understøtter den ikke AirPlay 2.

Som sagt har Apple endnu ikke lanceret AirPlay 2. Når der sker, vil man kune streame direkte fra sin iPhone eller iPad til sin Sonos højttaler. AirPlay 2 er med i de seneste betaudgaver af iOS 11, så man må formode, at AirPlay 2 snart bliver lanceret.